Joop

Mijn naam is Joop: geboren en getogen in Tiel. Na het afronden van mijn CIOS opleiding, heb ik een enorme fascinatie voor het menselijk lichaam ontwikkeld en wist ik dat ik in de wieg was gelegd voor een beroep in de medische hulpverlening. Na bij verschillende praktijken gewerkt te hebben, waar niet verder werd gekeken dan de plek waar de pijn zat, ben ik samen met Frits ToThePoint gestart. De complete vrijheid van contractloos werken heeft ons de mogelijkheid gegeven een concept te ontwikkelen waar gekeken wordt naar de oorzaak en de samenhang van de verschillende lichaamssystemen. Alleen met zo’n alles omvattend behandeltraject bent u verzekerd van de meest optimale zorg.

Om deze passie zo verfijnd mogelijk te houden, blijf ik me steeds bijscholen en verbeteren om de cliënt zo gericht mogelijk te helpen.

Frits

Mijn naam is Frits: een jonge, bevlogen therapeut met passie voor bewegen. Respectvol, integer en altijd zeer energiek.

Connectie met mensen
Na een aantal studies die te beleidsmatig en theoretisch waren. Ben ik er na een periode bij defensie achter gekomen dat actief bezig zijn, de eventuele blessures en het menselijk lichaam mij mateloos kunnen fascineren. Ik kreeg de kans om een dagje mee te lopen met een fysiotherapeut en ik was verkocht. Ik vond het een gouden combi om met m’n handen te werken maar ook met mensen en het lijf bezig te zijn.

Fysiotherapie
Tijdens de opleiding. Fysiotherapie die ik heb gevolgd kreeg ik heel veel tools om met m’n handen te werken en met het lijf. Na wat jaren in loondienst te hebben gewerkt groeide de behoefte om samen met mijn maat Joop Netten voor onszelf te beginnen. Langzaam maar gestaag groeide ToThePoint uit tot een fenomeen in de regio.

Waar ik moeite mee had
Ik heb me altijd verbaasd over het feit dat mensen lang met pijn door blijven lopen of het gevoel hebben dat het er maar bij hoort. Ik zag dat ze vaak zelf een verklaring gaven waarom het niet weg ging of hun omgeving gaf aan er maar mee te leren leven. En ik ben ervan overtuigd dat dat niet zo hoeft te zijn.

Meer dan alleen de spieren en gewrichten
Zo ben ik jaren gaan behandelen met een onderbuik gevoel dat ik meer wilde doen dan alleen die nek behandelen, dat naaldje zetten of die oefening geven. Ik moest iets doen met de persoon die al jarenlang last heeft van rugklachten zonder duidelijke oorzaak. Of de vrouw die na haar zwangerschap bekkenklachten en hoofdpijn ontwikkeld.

In de osteopathie vond ik wat ik zocht; Ik ga nu op zoek naar de onderliggende oorzaak van de klacht, zodat ik deze kan aanpakken. Waardoor mijn cliënten veel beter zijn geholpen.

Heb jij ook het gevoel dat je beter begeleid kan worden?